En takläggare i Enköping

Vad kul att det numera är så pass många av er läsare som har börjat engagera er lite mer nere i kommentarerna! Jag hoppas verkligen att ni fortsätter med det för det ger även mig mer motivation till att hålla den här bloggen så bra som möjligt. Hur som helst, så har det i och med att ni skrivit lite mer till mig här på bloggen uppstått en viss efterfrågan på att jag ska skriva om vilken plåtslagare och takläggare här i Enköping som jag valde att vända mig till när jag behövde proffshjälp med mitt plåttak.

Det här är dock givetvis riktat till alla ni som hörde av er och befinner er någonstans i närheten också, så som exempelvis i Uppsala, Bålsta och andra närliggande områden då det företaget som jag hade tänkt tipsa er alla om här idag även vänder sig till er. Företaget i fråga heter inget annat än Walterholms Plåtslageri AB och det är alltså till just dem som jag själv då valde att vända mig till när jag var i behov av riktigt proffshjälp när det kom till mitt plåttak här i Enköping. Personligen så är jag så otroligt nöjd med den kvalitativa och engagerade tjänst som de gav mig samtidigt som resultaten faktiskt överträffade mina förväntningar. Jag tycker verkligen att det här är ett sådant företag som man verkligen kan lita på och som man absolut ska kika närmare på ifall det nu är så att man befinner sig i något av de ovanstående områdena och är i behov av hjälp med just saker som tak och plåt. I vilket fall som helst så tänkte jag även därför ta och passa på att dela med mig av en länk till Walterholms Plåtslageri AB och deras egna sida där ni faktiskt kan ta och läsa på lite mer om dem!