Otroligt fina balbilder

Hallå där, hoppas du ser fram emot ett intressant inlägg. Dagens inlägg ska nämligen handla om en fotograf i Ängelholm som hjälpte till att fotografera min sons bal, fotografen jobbar hos företaget Studio Blitcher. Utifall ni skulle vilja se tidigare arbeten eller liknande från dem kan ni läsa vidare här.

När balen började närma sig för min son började vi fundera över balbilder och liknande, det är ju trots allt en dag man kommer minnas länge. Vi ville föreviga den dagen genom fina bilder, för att det skulle kunna hända valde vi att kontakta en fotograf i Ängelholm. Tanken var att fotografen skulle komma på minglet innan röda mattan för att ta fina bilder på vår son och hans vänner, så att de skulle kunna kolla tillbaka på dagen. Fotografen stod gladeligen till tjänst, hon var mer än glad över att få ett uppdrag som detta. Hon kom vid tiden vi hade sagt, då var alla fint fixade och fotograferingen kunde börja. Det som var så skönt var att det inte bara blev en steg fotografering med respektive baldejt utan de var en avslappnad stund där fotografen fångade stunden på ett naturligt sätt. Som mamma är jag väldigt nöjd över att jag lyckades hitta en så bra fotograf i Ängelholm, dessutom var även min son och hans vänner tacksamma för vad jag gjort. På så sätt kan de nu kolla på bilderna och minnas tillbaka på den här fina dagen. Jag vill passa på att rikta ett stort tack till fotografen samtidigt som jag kan rekommendera henne till er som är i behov av en begåvad fotograf i Ängelholm.