Prova den här maten snarast

God dagens gott folk, varmt välkomna tillbaka till min blogg för ett nytt inlägg. Idag ska ni få läsa om när jag åt en otroligt god lunch i Vänersborg hos restaurangen Phaya Thai. Det var en helt unik upplevelse som jag bara inte kan låta bli att berätta för er. Ifall det skulle vara så att du vill veta mer om företaget kan du läsa vidare här.

Det var under förra veckan jag var hos dem och åt, jag hade glömt min matlåda hemma och var tvungen att hitta någonstans att äta. En kollega till mig skulle till den här restaurangen och äta så jag passade på att följa med honom, jag hade aldrig provat deras mat tidigare men kände att det inte fanns något att förlora på det eftersom jag älskar thaimat. I efterhand är jag väldigt glad över att jag glömde matlådan hemma, annars hade jag inte fått prova den här restaurangen och deras mat under en lunch i Vänersborg. Jag vill inte överdriva men jag kan inte sticka under stolen att det här var något av det godaste jag har ätit, deras mat var gudomligt god. Jag ville knappt sluta äta trots att jag var mätt, då förstår ni kanske hur gott det var. Tidigare har jag ätit thaimat på andra ställen men inte går att jämföra med detta, min mun var i himmelriket under den här lunchrasten. I framtiden kommer jag definitivt gå tillbaka dit, både när jag inte har matlåda men även på min fritid då jag är sugen på extra god mat. Om ni inte har varit på där och testat deras mat kan jag bara råda er att göra det snarast, för varje dag som går utan att ha testat den är en dag som går till spillo. Det här är restaurangen man ska vända sig till om man vill ha en extremt god lunch i Vänersborg.