Vårt botaniska bröllop

God morgon, god middag, god kväll. Allt beror på när du läser det här inlägget, hur som helst vill jag önska dig en bra dag, vecka eller helg. Idag hade jag tänkt passa på att skriva om blommorna på mitt bröllop i Götene, jag vill även uppmärksamma företaget Gloriosa som hjälpte oss med dem.

Sedan jag publicerade första inlägget om mitt och min mans bröllop har jag fått mycket frågor om allt från kläderna till blommorna. Därför tänkte jag skriva ett par inlägg där jag försöker ge er svar på frågorna, idag kommer jag skriva närmare om blommorna som Gloriosa hjälpte oss med. När jag och min man först började planera vårt bröllop i Götene var inte blommorna i fokus men efter ett tag började vi fundera över vad vi ville ha för blommor och vilket företag som skulle få hjälpa oss. Med tanke på att vi ville ha ett lite mer botaniskt bröllop stod blommorna i centrum, därför var det viktigt för oss att de skulle bli perfekta. En kompis till min man rekommenderade oss att kontakta Gloriosa för det, vi lyssnade på henne och tog kontakt med dem. Vi fick se en del tidigare arbeten som de gjort och vi kände fort att det här var företaget som skulle få hjälpa oss också, det kändes som att de skulle kunna uppfylla våra önskningar på bästa sätt. Vi fick hjälp med blomsterarrangemang som skulle hänga i taket, ligga på borden och runt om i festlokalen, dessutom fixade de små blommor till kavajer och klänningar till oss och våra närmaste. Vår dröm om ett botaniskt bröllop i Götene gick i uppfyllelse tack vare dem, allt blev helt perfekt och förstärkte hela känslan på bröllopet. Jag skulle vilja passa på att råda er att också vända er till dem om ni skulle behöva någon sorts hjälp med blommor.